Közgyűlés 2019 - beszámoló
Írta: admin - Dátum: 2019 május 24 01:00:00

Közgyűlést tartott a megyei polgári védelmi szövetség

Május huszonkettedikén tartotta meg közgyűlését a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Polgári Védelmi Szövetség Szolnokon, ahol elismerésben részesültek a szövetség munkáját segítők is.

Az ülés elején Tatár Pál, a szövetség elnöke beszélt a tavalyi év feladatairól. Kiemelte, hogy 2018-ban több mint ezer ember látogatta meg a vasútállomás szomszédságában megtekinthető „A légoltalomtól a katasztrófavédelemig” című kiállítást, amelyet tavaly is bővítettek. Kiemelte, hogy a szövetség tárgyidőszakban támogatta a kirendeltségi és megyei ifjúsági versenyek megrendezését, a Tisza Mentőcsoport eszközparkjának fejlesztését, és a járási önkéntes mentőcsoportok újraminősítését is, amelyen összesen százötvenkét embert vett részt, Nem csak az önkénteseket, hanem a tűzoltósport-versenyen résztvevőket is több rendezvényen támogatták az elmúlt évben, valamint két félautomata defibrillátor készüléket szereztek be és adtak át a Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság részére. Tatár Pál hozzátette, hogy tavaly a Múzeumok Éjszakáján, a Kulturális Örökség Napján, valamint a Város Napján is részt vett a szövetség, amelynek – múzeumon kívüli – kiállításait közel tízezren látták. Hozzátette, hogy ezek az alkalmak idén sem maradnak ki az eseménynaptárból

Az ülés további részében Buzás Tibor tű. ezredes, a szövetség titkára röviden ismertette az egyszerűsített mérlegbeszámolóban és a közhasznúsági jelentésben foglaltakat, majd elismerések átadására került sor azok részére, akik a szövetség munkáját segítik.

Ebből az alkalomból vehetett át ajándékot Szabó Tamás; Timpfelné Kálmán Ilona, Nagy Attila tű. alezredes és Németh Ádám tű. főtörzsőrmester.

Képek a közgyűlésről:

>>JNSZMKI - Közgyűlést tartott a megyei polgári védelmi szövetség<<