Futóverseny 2019
Írta: admin - Dátum: 2019 május 27 01:00:00

Jól szerepeltek a szolnoki tűzoltók Kecskeméten

Május huszonhatodikán egy családi nap keretében rendezték meg Kecskeméten a 9. Mercedes-Benz Gyár Futóversenyt. „A szolnoki tűzoltók” csapata a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Polgári Védelmi Szövetség támogatásával, a helyi létesítményi tűzoltók meghívására vett részt az eseményen, ahol igen szép eredményt ért el.

Az egység az ötször öt kilométeres váltófutás kategóriában indult. Eredetileg Szabó Lajos tű. őrnagy, Muzslai László tű. főtörzszászlós, Gyöngyi Ferenc tű. törzszászlós, Ónodi Zoltán tű. őrmester és Rácz Gergő tű. őrmester alkotta volna a kvintettet, ám az élet közbeszólt, így Szabó Lajos távollétében Muzslai Lászlóra hárult a feladat, hogy a saját maga öt kilométere mellett hiányzó társa távját is lefussa.

Ez a változás azonban kevés volt ahhoz, hogy a szolnoki tűzoltókat kizökkentse a formából, akik a nyolcvanhárom csapatból az előkelő tizenkettedik helyen fejezték be a versenyt. A kiélezett küzdelemre jellemző volt, hogy a tizenegyedik egység utolsó tagja mindössze tizenhat másodperccel hamarabb ért célba, mint a szolnokiaké.

Képek az eseményről >>ide<< kattintva.