Flórián Kupa
Írta: admin - Dátum: 2019 június 07 01:00:00

Záporoztak a gólok a szolnoki gyepen

Ha június, akkor futball! A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság június hatodikán rendezte meg a Flórián Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó tornáját. A lebonyolításhoz a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Polgári Védelmi Szövetség is hozzájárult.

A Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. által biztosított pálya sok lövést, védést, becsúszó szerelést látott már az évek során, a katasztrófavédelem megyei munkatársai pedig szintén nem finomkodtak egymással szemben, ha labdaszerzésről vagy gólhelyzetbe kerülésről volt szó.

Összesen hét csapat – köztük a vízügyi hatóság és a kéményseprő-ipari szerv megyei ellátási csoportjának válogatott gárdája – nézett farkasszemet egymással, és harcolt meg minden egyes labdáért. A kemény, férfias küzdelem egyben sportszerű is volt, tekintve, hogy senki sem sérült meg.

Az idei Flórián Kupát a Mezőtúri Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság csapata nyerte, megelőzve a második tiszafüredi és a harmadik helyen végző szolnoki csapatot. A torna legjobb játékosa Dajka Mihály, a gólkirály pedig Varga Zoltán lett Tiszafüredről, a legjobb kapus díját pedig a mezőtúri Török Imre érdemelte ki.

Az eseményről képek >>IDE<< kattintva.